Snällt..

Schysst blogg.se att ni pajade appen. Kan bara önska att ni gjorde det för att fixa så att den blir tusen gånger bättre (hatar blogg appen!)
 
I förrgår fick jag in kändis på jobb, Henrik hjelt! Idag kör jag 9 h pass. Mm, man lever, det känner man ju! :)

Gaytest

Jag såg två dansande människor = gay!


Ehm..

Är det sant att bara bönder och white-trash samt soc.bidragstagande röstar på Sverige demokraterna? Sjukt. Dessa människorna har ju ändå ingen kontakt med utländska människor, dem lever ju ute i småbyar eller på landet? Då borde det ju vara vi som lever i storstäderna som har mest erfarenhet av "alla utlänningar är kriminella" som röstar på dem, och det gör vi ju inte? Men det kanske beror på att vi som bor i storstäderna också möter väldigt trevliga invandrare, och att vi dessutom ser att även svenska människor kan vara svin och kriminella och köper inte vad-fan-som-helst som ett rashatande parti säger. Kanske är det faktiskt också så att vi är lite bättre och har fått lite mer fakta serverat innan vi yttrar oss så brutalt korkat och röstar utan källkritik på ett parti rätt av.

En fråga till er som ändå älskar Jimmie Åkesson och har han som er största idol, jag vänder mig främst till kvinnorna nu: är ni väl medvetna om att SD inte bara för invandrarpolitik utan även en politik där dem anser att Sverige ska gå tillbaka till 1800-talets tankesätt där kvinnan ska vara hemma och ta hand om hus-mat-och barn och mannen ska jobba. Jo förresten, det vet ni ju nog alldeles säkert. Ni har ju förmodligen inga jobb, och vill inte ha heller. För ni tycker ju att det är rätt soft att sitta hemma och inte göra någonting. Leva på a-kassa och/eller socialen. Förlåt, nu drar jag alla SDs väljare över en kamm. Å andra sidan är ju det exakt detsamma som ni gör över alla invandrare.

Förresten skulle jag nog vilja säga att Sverige demokraternas hemma-fru politik inte skiljer sig så jättemycket ifrån muslimernas tro om islam. Jag fattar inte. Ni röstar frenetiskt på ett parti som vill införa samma tanke sätt som muslimernas men muslimerna ska ut? Alltså ärligt, ni alla SD väljare, ni är så lättlurade, trångsynta och dumma i huvudet och jag är glad att jag slipper träffa er allt för ofta. Dock skäms jag över att ni smutsar ner vårt land.

Ja, jag har fördomar. Mot er. Men vadårå, fördomar har vi ju alla. Det är ju därför SD valdes in i riksdagen.


#prata-fritt-med-endast-uppkopplingsavgift!


Hur jag har det i Stockholm

Ni kanske är några stycken som faktiskt undrar hur jag har det här uppe. Jo hörni, jag har det väldigt oförskämt bra! Jag har bott här drygt en vecka och det enda jag har "hunnit" med är en trip till Ikea och tre dagars jobb. Inte mer än så. Men jag trivs så vansinnigt bra!

Jag har en tom lägenhet (atm) som endast består av en soffa, en dator, köksbord, stolar och lite småplock samt kläder. Att bo i en tom lägenhet i en vecka skrämde ihjäl mig innan jag kom hit. Jag var säker på att jag skulle få brytet och bli så deprimerad. Men jag trivs. Jag känner en sån enorm trygghet såfort jag sätter foten innanför dörren här och jag känner mig så trygg när jag går hem till lägenheten ifrån Sundbyberg centrum halv ett på natten. Trygg! Kan ni fatta, Stockholm som är så läskigt och farligt. Jag älskar att höra grannarnas skrammel i trapphuset och ute på gatan. Turken i livet nedanför lägenheten är så söt och trevlig och pizzagubbarna i pizzerian bredvid turken är underbara. Caféet/restaurangen över gatan ser otroligt mysigt ut, dit ska jag verkligen gå nån gång snart.

Ang att bo i Sundbyberg. Jag vet inte hur jag ska säga, jag bara älskar att göra det. Jag är ingen citybrud och gillar inte det ytliga och kalla inne i centrala Stockholm (typ det enda jag inte gillar med Stockholm). Dessutom skulle jag aldrig ha råd. Så att bo ute i förorten var jag redan helt inställd på innan jag fick lägenhet. Men alltså, Sundbyberg känns ju inte ens som en förort. Det är så mysigt här, så fint. Och stan ligger 12 min bort med t-bana dygnet runt. Kunde inte varit bättre.

Ang. jobbet så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Jag älskar att jobba, är så glad att vara tillbaka. Dem gamla vanorna sitter i ryggmärgen och tog ca. 1 minut att plocka fram igen - om ens det. Dock har jag bara jobbat två dagar och knappt hunnit få kontakt med personalen, så jag känner mig fortfarande som ett "inlån" som bara är där och "gör det jag ska". Jag hoppas att det kommer, men det gör det :)

Jag älskar iaf att jag faktiskt vågade flytta hit. Jag saknar min familj såklart, så mycket så att jag kan dö. Men på ett bra sätt. Inte på ett sånt sätt att jag vill säga upp lägenheten och flytta hem. Utan på ett sånt sätt att det kommer vara så underbart att få träffa dem sen igen när jag åker ner och hälsar på!

Nu ska jag ta sista kvällsciggen och sen lägga mig och kolla på Jönssonligan :)


Ikea

Förlåt, glömde helt bort att berätta; jag var ju på Ikea idag. En fena på att ta mig dit - inte lika smidig på att ta mig därifrån. Hoppade av i Sundbyberg, fick hjärnsläpp och fick för mig att jag hoppat av fel och var tvungen att hoppa på igen. Hoppar på, inser då att jag skulle stannat kvar i Sundbyberg. Åkte till Karlberg vilket absolut inte var ett ställe jag skulle befinna mig på. Åh! Så med en stor blå Ikeakasse på axeln, en handväska, ett headset hängandes i örat och en telefon i handen samt en stor jävla matta som jag släpade på fick jag ta mig över till andra sidan och åka tillbaka till mitt älskade Sumpan. Och tillslut kom jag hem.

Anyway. Dagens inköp:
- spetsgardiner
- ett ljusrosa överkast
- en vit ofeliapläd
- en stålvajer
- en vit fårskinnsmatta
- en vit enkel jävla slätvävd matta! (för jag har helt plötsligt insett att jag inte vill ha något fluff på mitt vardagsrumsgolv, jag vill ha en platt tunn matta som man knappt känner eller ser).

Fick brytet inne på Ikea när min tavla inte fanns kvar och hänger ihärdigt på Ikea-appen för att kolla lagerstatusen. Kommer dem in igen blir det en resa tillbaka. Jag vägrar att åka till kungens kurva, fy fan för 1,10 minuters restid när man kan ta sig till Järfälla på 23!

Iaf. Nöjd och glad ligger jag nu i soffan och ska sova. På fredag kommer äntligen mina möbler. Jag saknar dem, SÅ mycket. Jag saknar min gigantiska tv, jag saknar min säng. Jag saknar mitt vita soffbord och min stora svarta spegel. Men mest av allt saknar jag min lapptäckemönstrade bänk. Jag saknar att sitta på den och fundera över livets orättvisor och meningar. Saknar att sitta på den och vänta på livsavgörande sms och att dricka vatten på den. Åh!

Imorgon ska jag jobba. 19-23. Helt OK! Känns bra att jobbs igen, på riktigt alltså! Nej, det är inte på riktigt för mig att jobba någon annan stans en på McDonalds. På McDonalds stressar man, man jobbar i skyhöga tempon, och man känner i kropp och själ att man lever efter ett jobb pass. Fan, jag är störd men jag älskar det! :)

Godnatt mina kära ni! :)


Lycka, kärlek, adrenalin, hat, ilska, besvikelse..

Ja, allt detta på samma gång. En enorm våg av lycka och glädje och gåshud över hela kroppen när jag förstår att min älskade älskling Zlatan gör 1-0 mot Ukraina i Sveriges första em-match för sommaren. Hat och ilska när jag inser att Ukraina gör två mål på raken strax efter.

Jag är så arg, så satans jävla vansinnig och förbannad över att jag inte har någon tv här uppe och kan sitta och heja på. Och jag är så jävla arg för att Sverige nu har förlorat. Jag tillochmed GRÄT när Sverige gjorde första målet. Jag ville skrika men kunde inte. Sitter just nu och kedjeröker på balkongen för att hålla mig uppdaterad (killarna i huset mitt över gatan skriker, jublar, svär, tillochmed kastar porslin genom fönstret - och ja, jag förstår dem!).

Fan detta är helt sjukt! "jävla äckliga fitt-horor hör jag ena killen skrika nu). Alltså, ärligt. Fotboll, vinst, sommar, öl, cigg och jubel HÖR IHOP! Och jag missar detta! Fan fan fan fan faaaaan!!!!!!!!!!!!!!

Tredje ciggen nu. Jag vet inte vad jag ska säga..


@buss-842-mot-Stockholm!

Nu sitter jag på bussen på väg till mitt nya hem. Läskigt, spännande, nervöst, exalterande, ledsamt. Grät imorse när jag sa hej då till mamma och Daniel och Jonathan och hade en klump i magen igår när jag sa godnatt till cassie och sa hej då till pappa och Millan. Åh vad töntig jag är men jag tillhör en av dem som älskar sin familj så mycket så att jag inte vet vad jag ska ta vägen.

Sen vill jag bara säga att jag har en otrolig tur! Tur att som "skiljsmässobarn" har lyckats få sån tur som har fått två helt otroligt fina familjer. Pappa med underbara Millan, hennes son Natte och så min älskade lillasyster som kom till världen för 1,5 år sen. Kunde inte önskat efter att pappa skulle hittat någon bättre än Millan! Och så mamma som har gett oss Daniel som förstår och försöker på alla sätt. Jag bara älskar dem alla så mycket!

Nu åker jag vidare på detta sjukt stora (för mig iaf) äventyret! Kommer vara bosatt i en lägenhet i en vecka utan tv, knappt dator eller möbler, så ni kan se fram emot mycket bloggande! :)


Tv-krångel

Har ett enormt stort tv-problem ska ni veta. För två år sen bodde jag i en enooorm lägenhet, och köpte en ny tv därefter. Köpte en 50" och var skit nöjd. Har sedan den lägenheten flyttat till två andra och även i dem har TVn varit jätte fin. MEN nu ska jag flytta till en perfekt, helmysig etta som jag bara älskar över allt annat, men TVn är för stor. Det finns ingen lämplig vägg någonstans att sätta upp tvjävlen på. Och nej, att ha den på en tv bänk är inget alternativ. Tvbänkar är fula! Platt-tvs ska hänga på väggen.

Så, för att jag ska kunna få det exakt så fint som jag vill ha det i min fantastiska lägenhet så måste jag alltså byta bort min 50" till min brors 32". Mm, hur kul är det då? Men lyx och kvalité kan faktiskt inte alltid vinna över utseende och stil. Det blir liksom inte fint om jag inte gör såhär.

I övrigt har jag ingen sovalkov men jag har balkong (= jag sover på balkongen!). Nä. Jag gör en egen alkov. En stålvajer för 40 kr på ikkan och så vita spetsgardiner som får omfamna sängen gör nog susen. Ljusrosa överkast, bruna och gråa och vita prydnadskuddar. En vit filt och en grå fårskinnspläd så tänker man inte ens på att det står en stor sov möbel mitt i rummet.

Trägolvet är som sagt det bästa jag vart med om. Och som den tjejiga tjejen jag är så älskar jag min walk-in-closet! :)

Eftersom att blogg-appen fortfarande suger så får ni se bilder senare, vid ett annat tillfälle..


Stockholm!

Jag flyttar till Stockholm på torsdag (nästa). Är kär i min nya lägenhet! Det är inte mina möbler på bilderna.

Åh, det här blir spännande! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667023.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_204667040.jpg" class="image">