Solsidan S03

Jag längtar så mycket till nästa helg. På fredag ska jag åka till Karlskrona, och på söndag ska mamma, Jonathan, Daniel och jag kura ner oss i soffan och kolla på solsidan som har premiär. Jag har saknat dessa "människorna" (nu snackar jag inte om mamma och co utan om Ove, Anna och Alex) så mycket och blir så himla fnissig och pirrig när jag ser reklamen på TV4.

Älskar Mickans "går det löss? Bor vi i Zambia eller i Saltsjöbaden?" men mest älskar jag "en sockerbagare, hen bor i staden!" hahahaha.
Ah det här blir förmodligen väldigt roligt tror jag! Och jag längtar!


.. Fler

Åh jag dör lite!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3468552/images/2012/pic_5064cbe8ddf2b31407001bf4.jpg" class="image">


Jag vill gifta mig!

Med honom! Ingen annan, bara han!


Varför är jag inte mer känd?

Det är helt otroligt egentligen att jag inte är mer känd i blogg världen än vad jag är. Vad man än googlar på så kommer en eller flera bilder upp ifr min gamla blogg goesback. Googlar man Rebecca Johansson kommer första bilden på mig upp, googlar man Magnus Betnér långt hår kommer en bild på mig upp, googlar man lyckebyskolan Karlskrona rivas kommer det upp 10 bilder på mig. Hahaha. Testa får ni se!


Det här är ju askul!

"välkommen till McDonalds karlaplan!"
"tja tja det är Rebecca!"
"hej Rebecca, ehm.."
"Ah hur läget då?"
"det är bra men vrf ringer du till kontoret?"
"jag är nere i soprummet och kartongpressaren är sönder! Jag orkade inte gå upp och säga det kan du komma ner?"

.. 5 min senare.
"det är kabeln som är sönder. Vill du byta den?"
"jag hoppas du skämtar med mig?!"
"åååååååh! Jaja jag gör det väl själv då!!!"

.. Därav bilden! :D


Det här är ju askul!

"välkommen till McDonalds karlaplan!"
"tja tja det är Rebecca!"
"hej Rebecca, ehm.."
"Ah hur läget då?"
"det är bra men vrf ringer du till kontoret?"
"jag är nere i soprummet och kartongpressaren är sönder! Jag orkade inte gå upp och säga det kan du komma ner?"

.. 5 min senare.
"det är kabeln som är sönder. Vill du byta den?"
"jag hoppas du skämtar med mig?!"
"åååååååh! Jaja jag gör det väl själv då!!!"

.. Därav bilden! :D


Kul kul

Krockade med en låda på jobbet idag och fick näsan intryckt. Emran och Abdul har skrattat åt mig hela kvällen och tycker jag är töntig. Jag ska be min chef om att få börja jobba öppningar ist så att jag slipper jobba ihop med massa odrägliga killar hela kvällarna! :(
(för övrigt, hade det varit nån av dem det hänt så hade jag skrattar ihjäl mig! Men det hör inte till historien!)


"Nachos! Ah, prosit!"

Äre bara jag som behöver ca 3 gånger på mig att se ÖoBs reklamer innan jag fattar skämten?


Grandma' take me home

'Said why don't you stop your crying
Go outside and ride your bike
Thats what I did, I killed my toe'
- på högsta!


M-a-r-d-r-ö-m

Har haft en helvetesdag på jobbet med höga chefer stirrandes på mig i 4 timmar.
"packar jag maten rätt? Log jag när gästen kom fram? Sa jag "välkommen"? Ja det gjorde jag! Men varför ser dem så arga ut då?!??! Vart är mina hot wings jag väntat på i 8 miljarder minuter? Kollar dem fortfarande argt på mig - JA DET GÖR DEM!" är vad som har rusat igenom min hjärna hela jävla dagen!
Och nu är jag påväg hem till mitt hem där jag ska sova! Ah, redan nu! För jag är trött, punkt och slut. För övrigt vill jag tacka mina underbara kollegor för att de höll allt samman när jag nästan bröt ihop. Och så vill jag tacka Micke som bidrog till dagens skratt attack när han klämde vår arbetsledare i väggen. Och så äääääntligen vann jag dagens kassatävling (jag vann godis!) (välbehövt, fattig ungdom you know!) otippat men kul för det. Och Ah juste, bingo handlade hos oss idag igen. Han gillar nog oss!

Har inte så mycket mer att uppdatera om nu så jag och min godispåse tackar för oss och önskar er en mysig, trevlig och meningslös söndag!


vad fint!

Vad snygg blogg.se hemsidan har blivit. Nu ska jag gå och handla fuskcigg (med fuskcigg menas inget olagligt eller knark-relaterat, ah bara så ni vet. ni minns väl - jag är fortfarande tjejen som aldrig har och aldrig kommer röra knark! inte ens gräs!) Iaf. Jag är trött och frusen och tänker faktiskt sova snart. Men a girl's gotta do what a girl's gotta do first. Och även disken sen efter. Fy vilken tråkig kväll! :(

Äh?

Efter en jätte konstig, obehaglig och jobbig natt sitter jag nu på jobbet med ögonlocken till knäna. Jag är inte redo mentalt för det här!


-

"Runt 3 somnade vi inatt och idag vid 9 gick vi upp och gjorde oss i ordning till nyhetsmorgon (lördagsfeeling enligt Sara) med massa kaffe. Senare bjöd Maja oss på frulle i Solna och vi valde självklart dyra räkma(tt)(ck)(välj själv)or. Till dem svepte vi kaffe och massa tjej(sex)snack. Lite powernap hemma i lägenheten innan vi åkte in till stan för jobb och fest. Inatt möter dem upp mig efter jobbet och imorgon blir det ikeeeea! Jag känner mig tillfreds!"

Det här skulle publicerats för två veckor sen! Mys! Anyhow, jag ligger och kallsvettas av obehag i min säng. Vaknade av den värsta mardrömmen på länge och nu kan jag inte somna. Jag tycker att det låter som om grannen är vaken under mig så jag ska gå ut och ta en cigg och hoppas på att han tänker detsamma, för just nu MÅSTE jag prata med någon människa och mamma vaknade inte när jag ringde :(


500 miles!

Kan ni inte se detta framför er? Jag har precis tagit körkort, skrapat ihop ett par hundralappar till denna fantastiska bil och lite bensin. Tvärnitar in på Ö. Prinsgatan i Karlskrona, tutar två gånger på tutan, den går nästan av. Sara kommer ut i ett glädjerus. Killen som sitter bredvid mig i bilen sjunker längre och längre ner i sätet för att han skäms nåt så vansinnigt. Sara skrattar så hon får tårar i ögonen och jag ber Gurra veva ner rutan på hans sida (ni vet med en sån spak som man hade förr förr FÖRR i tiden på bilarna). Gör tummen upp medans rutan är påväg ner, släger sen ett coolt; "hoppa in!". Sparkar ut Gurra för han ska ju givetvis sitta bak när Sara ska åka med. Sara trycker in sin packning i knät på Gurra som suckar förtvivlat. Jag kör igång, det brummar nåt fantastiskt och nästan läskigt ifrån motorn (även en såndär smäll ifrån bilen som alltid kommer ifrån väldigt gamla bilar). Jag får motorstopp och bilen gör ett två meters långt skutt fram. Vi får en släng av whiplash men återhämtar oss snabbt. Jag säger till min bästis att sätta på stereon som knappt fungerar. Vrider på högsta volym och ut ur de skorrande högtalarna skriker "AND I WILL WALK 500 MILES AND I WILL WALK 500 MORE!" och vi skrålar där fram i olika tonlägen, just like Ted Mosby and Marshall Eriksen style (HIMYM - seriöst, googla om ni inte sett) och Gurra gråter.
Så fantastiskt! Det är såna här drömmar som håller i min motivation till att faktiskt en vacker dag ta körkort! Så fint!

Btw handlade både Bingo Rimér och Daniel Breitholtz av mig idag. Den stora fördelen med mitt jobb! :)


mamma :)

min mamma älskar jag mest på jorden, strax efter mina syskon och min pappa. anyway. min mamma är en sån som är den sista människan på jorden att skaffa en smartphone. hon är så söt, för hon vill jättegärna ha en men har inte råd att skaffa en eftersom att hon fortfarande har kvar på sitt abonemang. så nu skulle hon förlänga sitt och få en ny, men då var det inte i rätt tid. SÅ jag ringde ang mitt abonemang, hos tre. ni vet, jag har två, ett hos telenor, ett hos tre. och jag ska säga upp mitt hos tre snart. så jag frågade helt enkelt om jag kunde få förlänga mitt nu och få en ny telefon - NU. japp, det gick! så det som händer är att min mamma får en iphone 4s av mig i födelsedagspresent, MEN att hon betalar abonemanget själv. och tar över det såfort hennes går ut (typ så jag gjorde när jag tog över millans). jag blev så glad när jag kunde lösa detta åt min fantastiska mamma, för hon förtjänar allt i världen. och hon blev SÅ glad! jag älskar att hon är så tacksam. "men lilla gumman, vad snäll du är, då kan ju jag få den snart så slipper jag vänta på att mitt egna ska gå ut om ett halvår!"
- ja mamma!
så nu är den beställd. inom en vecka är min mamma en vit iphone 4 ägare och kan känna sig stolt som en tupp! :)
("Rebecca jag ska ladda ner viktväktar appen så slipper jag sitta på mitt internet här hemma och ta kort på datorskärmen") åååh :')