Mår lite bättre

Har fortfarande bitande ångest men det blir bättre! Ångesten är över mycket, och inget någon behöver oroa sig för. Inget hemskt har hänt mig, saker är bara jobbigt. Fick ledigt idag och imorgon utav min alldeles fantastiska chef! Tack Victoria för att du är underbar! Så efter en hel dags bara "fått-ingenting-gjort-och-flera-timmar-i-telefon" så sitter jag nu på pendeln ut till Micke. Vi ska inte göra något speciellt, vi ska bara mysa med varandra och hans underbara familj. Imorgon ska jag ta en storstäd hemma i lägenheten för DET BEHÖVS! Och på kvällen går Theresia och jag på bio, vi tänkte se Ego :) tror den kommer vara jättebra. På kvällen blir det förmodligen så att jag försöker knipa en sovplats hos Theresia för det är för jobbigt att sova själv. Inatt somnade jag inte förens 2, hade konstiga och obehagliga drömmar, vaknade 6. Somnade om 7. Mamma ringde 9, vi pratade till halv 10. Somnade om, vaknade halv 12, ringde Victoria. Har fått ojämn och konstig sömn minst sagt. Men i vilket fall så har jag min underbara familj, min världsbästa pojkvän och hans familj. Mina finaste vänner och mina fantastiska kollegor. Ur en annan synvinkel har jag faktiskt ingenting att klaga på, alls. Och den 27 åker jag och Micke till Karlskrona och när vi kommer tillbaka den 3 mars så är jag på banan igen. Det har jag lovat mig själv och hela min omgivning :)


En riktig jävla skitdag

Idag har det varit en skitdag på alla tänkbara sätt. Jag ska hem och sova nu och hoppas på det bästa - att jag mår bättre imorgon. Livet känns helt overkligt och som om allt som händer just nu inte är mig det händer utan någon annan. Kan inte sätta ord på hur men allt känns bara inte kul. Jag är dock glad, väldigt glad, över att jag har min Sara och min Anna och min Theresia, och framförallt min Micke som håller mig lugn i alla lägen. När jag flippar ut, då tar han ner mig på jorden. Det har han gjort under hela vår tid ihop och jag är så glad över det. Nä, imorgon blir en bättre dag, så får det bli!


Mitt bostadsöde i Guds händer..

Livet är inte kul längre! Jag har hittat den perfekta lägenheten, som jag mest på hela jorden vill ha. Det är inte direkt så att jag har hittat en bil eller en soffa som jag vill ha och som jag kan köpa om ett år när jag har råd. Det är en jävla lägenhet som någon annan kommer knipa framför näsan på mig för att jag inte har någon möjlighet att köpa den nu. 1,7 går den på. Med lån och alla avgifter hade den gått på 7000 i månaden. Det hade jag visserligen klarat, men tanken är ju att jag och min kära pojkvän ska flytta in tillsammans i denna, och det kommer vi absolut inte göra förens om minst ett år. Inte tidigare än 2014, det har vi lovat varandra. Dels för att inte rusa fram i något. Vi vet ju faktiskt inte hur framtiden för oss ser ut, och vi vet inte heller hur vår ekonomi ser ut om ett år. Så därför väntar vi. Men åååh vad det tar emot! Jag vill inte ha någon annan lägenhet än denna. Bara den! Ingen annan! Så, nu tänker jag göra något stort! Jag kommer helt och hållet lägga detta i ödets händer! Antingen hittar lägenheten ingen ny ägare (troligt - nej) eller så bestämmer sig de nya ägarna för att sälja igen om ett år. Då tar vi den! Tredje alternativet är att en annan trea i samma hus eller i de andra husen säljs nästa år. Oavsett vad så ska jag bo där. I exakt en sån lägenhet! Ingen annan.


En underbar natt

Alltså Gud jag var helt slut igår när jag kom hem ifrån jobbet. La mig i sängen, öppnade bara upp täcket lite så att jag kröp ner utan att göra den obäddad liksom. Idag när jag vaknade och gick upp så var sängen fortfarande bäddad. Helt sjukt, jag kan inte ha rört mig mycket inatt. I vanliga fall så har jag svårt att komma till ro och somna, speciellt när jag inte sover med Micke, och då rör man ju om hela sängen så det ser ut som att en tornado har vispat runt. Men inte inatt. Som sagt, jag var riktigt trött igår. Nu ska jag snart röra mig mot pendeln och åka till jobbet. Idag kör jag 11-20 och ikväll efter jobbet hämtar Micke mig och så sover han hos mig. Vi får verkligen pussla med tiderna när jag jobbar som jag gör. Men det där kommer bli så mycket bättre sen när jag får mer fasta tider. Skönt!

Sveper min kaffe och är sen redo för att gå ut och möta 10 minusgrader.. (Nä, det är jag nog aldrig redo för!)


Jan. 23, 2013


"Vinterdepp"

Den årliga vinterdeppen som drabbar mig varje år, som alltid har drabbat mig så långt jag kan minnas, har försvunnit totalt. Tvärtom, jag har aldrig varit lyckligare. I helgen har jag haft mina första "gråtdagar" på väldigt länge och det beror helt och hållet på inväntad mens nästa vecka. För egentligen så är jag inget annat än enormt lycklig. Varför är nog inte så konstigt; jag är på rätt plats med rätt människor just nu och jag vill alltid att mitt liv ska vara såhär bra! Idag har jag och Andrea myst på jobbet hela eftermiddagen och kvällen, igår var det Marcus och jag som myste på jobbet. Igår kom dessutom Micke, Sebbe och Maria över på min rast och åt med mig :) och idag kom Theresia på rasten och gjorde likadant. Jag myser med mina fina kollegor varje jobbkväll, och när vi inte myser på jobbet så festar vi tillsammans på helgerna och hittar på roliga saker på dagarna. Jag börjar mer och mer känna den där familjekänslan som vi hade på K17, och jag älskar det! Sen har det ju hänt så mycket under de korta 21 dagarna på det nya året också så det är ju inte så konstigt att jag inte har märkt av deppen. Fester, IKEA, mysiga hemmakvällar med Micke, spelkvällar med Mickes familj, jobb, vinkvällar, bakisdagar, Harry Potter-maraton, andra filmmaraton, middagar, luncher, bio med fina vänner, shoppingdagar för att leta saker till lägenheten, sova-över-nätter, häng med finaste Rebecca Rehnberg, jag fick min iPad, nya planer för året, och massa massa jobb. Som ni hör, så har det typ varit helt omöjligt att hinna med att vara deprimerad :) och det är jag evigt tacksam över.

Mina underbara vänner, kollegor och min fantastiska pojkvän och framförallt Stockholm har bidragit till det här, men även alla andra. Min familj och mina vänner nere i Blekinge. Jag saknar de och tänker på de varje dag, men jag har de där nere. De finns där för mig, och det gör mig så lycklig. Mamma, pappa, Millan, Daniel, mormor, morfar, Jonathan och Cassie. Paula och Jessica, Sara och Anna, som flyttar hem väldigt snart, har jag också där. Hua vad jag är glad över dessa människor!

Imorgon är min enda lediga dag under denna veckan. På förmiddagen får jag finbesök av Mona och Benny och sen åker jag hem till Micke. Vi ska äta, skicka mitt cv ifrån Mickes dator (BTW, han har Word på sin dator, en MacBook pro men jag har inte på min air? Vad kostar det för mig att köpa?! Jag fattar ingenting! Micke minns inte vad han betalade, kan någon tipsa på billiga?) och sen ska vi åka till hans golfträning. Efter det åker vi hem och sover och dagen efter jobbar jag igen :( på torsdag sover vi hos mig och på lördag och söndag sover vi hos Micke. Ja, man får verkligen pussla med sovtiderna när stängningsveckor existerar :/ Gud vad jag längtar tills vi bor ihop. Då får vi iaf sova ihop varje natt :)

Och sen är det vips februari. Då har vi Lindas fest att se fram emot. Alla hjärtans dag och sen middag och stand-up på o'learys som Mickes föräldrar bjöd med oss på. Andreas födelsedagsfest och sen brakfrukost-dagen som Sebbe och jag har planerat (är det något fel på oss om det här är andra gången i rad som vi skapat en hel "dag" kring en maträtt? :D) och sen så, det viktigaste, så åker Micke och jag ner till Karlskrona den 27 februari, och stannar till den 3 mars. 5 dagars semester, bara han och jag och hela fina Karlskrona. Det kommer bli underbart! :) februari kommer med andra ord att gå lika fort som januari, och vips så är det vår. Gud, jag trodde aldrig att jag kunde må såhär bra under januari :)


Hjälp!

Usch, fick min lönespec nu. Mm... Inte riktigt som jag tänkt. Men det får väl ordna sig det med. Så nu är jag missnöjd. Och jag är så jävla trött på att aldrig veta hur mycket/lite jag ska få i lön. Jag är dessutom så trött på att jobba helger, nätter, kvällar och ändå bara få ut 9000kr efter skatt eftersom att jag har ut 108 i timmen. Sjukt. Varför strejkar inte McDonaldspersonalen oftare? Jag är på!

Iaf. Nytt jobb sökes flitigt. Inga mer helger. Inga mer sena kvällar/nätter. Inga mer slitsamma timmar. Jag vill ha ett receptionistjobb, eller något kontorsjobb av något slag. Finns det någon i Stockholm som har hört eller sett något? Tips och hjälp gärna! Jag känner mig så lost i denna nya "jobbvärlden", McDonalds är ju liksom typ det enda jag kan.. :/

Jan. 21, 2013


:)

Igår när jag var deppig och ledsen och satt i soffan och tittade ut genom fönstret så sätter sig Micke bakom mig i soffan, pussar mig på axeln och säger "hjärtat, varsågod! :)". En parfym, jordens godaste parfym, som han vet att jag älskar, hade han köpt till mig. Jag började gråta. Såklart :/ jag är nog inne i en känslig period just nu för allt är ledsamt tycker jag. Jag försökte förklara för honom när jag stod inborrad med ansiktet i nacken på honom att "jag är inte ledsen, jag är bara glad för att du är världens finaste.." Och så tårar. Ah herregud. Men världens finaste, det är han! Åh vad jag är kär i denna kille! <3


American pancakes och french toast

Jag spenderat helgen med den finaste killen jag vet, bl.a. I fredags hade vi middag och spel hos Mickes föräldrar med Linda och Sebbe, och sen Harry Potter kväll hos Sebbe. Igår tacos hemma hos mig, som vi bjöd Sebbe på under lunchen. Sen vila och på kvällen ännu mer Harry Potter hemma hos Sebbe. Idag vaknar vi och Micke går upp och lagar fattiga riddare och amerikanska pannkakor! :) så gott! Jag har precis klämt i mig frukosten till skönheten och odjuret. Om 3,5 h väntas jobb och jag mår psykiskt dåligt när jag tänker på det! :(


iPod classic

Åh nu har jag snöat in på en så här. Jag har alltid velat ha en iPod, efter att min fantastiska mp3 ifr samsung bara legat i 3 år pga för lite utrymme. Men en sådan här hade varit perfekt. Dock har jag inte den blekaste aning om ifall jag vill ha en grå eller svart. För båda är så-hå-ååh snygga!

 
 

Sjuk kille..

Herregud. Igår fick jag massera Mickes rygg och nacke i 40 min för att han hade så ont och inatt väckte han mig halv 4 och skakade och kved, skulle gissa på minst 40 graders feber. Fick gå upp och hämta vatten och Ipren och sen ligga och hålla om honom och stryka honom i håret i en halvtimme innan han kunde få ro att somna. Tycker så synd om honom :( idag sov han till 10, i ca 11h sov han i ett kör. Ah, då är man sjuk. Nu är jag påväg hem för tvätt, cvskrivande och sen träff med Theresia och inatt ska Rebecca sova hos mig. Kände lite ångest för att jag lämnade Micke ensam sjuk, han hade varit i stort behov av att bli omhändertagen men sen tänker jag att det kan vara bra att få vara ifred när man är sjuk också. Han har fått strikta restriktioner; Ipren, vila, soffläge, Disneyfilmer. Ah, jag hoppas att han lyssnar på sin kära flickvän! ;D


Jan. 17, 2013

Jag vill bara ägna ett inlägg till mina underbara fantastiska bonusföräldrar, framför allt Millan som pappa är tillsammans med. Vi kunde inte önskat efter någon bättre och jag känner mig så lyckligt lottad som inte bara fått 2 underbara föräldrar utan 4 st! Jag kan alltid vända mig till Millan och jag vet att hon alltid finns där och ställer upp. Jag önskar att alla fick en sån! Fick denna kommentaren idag och blev nästan tårögd av kärlek! :) så fint. Henne släpper inte Jonathan och jag i första taget kan jag tala om! :) <3


Kaffe, cigg och jobb

Uuueee vad jag hatar när Micke väcker mig 06.30 varje morgon för att pussa mig hej då. Han är varm och mysig och jag yrvaken, trött och frusen. Jag vill alltid bara kidnappa ner honom i sängen igen och sjuka oss båda från jobbet. Men jobba måste man ju. Nu sitter iaf jag på tåget ifrån Farsta och ska köra 4h på Karlaplan. Har mumsig matlåda med mig som Mickes pappa lagade igår som jag ska äta när jag slutar klockan 14.00 medans jag söker jobb ifrån ipaden ;) (äntligen får jag någon nytta av den :D) och sen åker jag tillbaka till familjen Cau och myser med min man hela kvällen. Imorgon är jag ledig. Då ska jag tvätta och sen umgås med min finaste fina Theresia. På kvällen kommer Micke och sover hos mig för på fredag är vi lediga! :) vilket i sin tur innebär sovmorgon och frukost i lugn och ro utan stress.

Morgonkaffet är intaget och morgonciggen också. Ska bli så skönt att jobba sista dagen innan jag går på helgledigt :) <3


Jobbsökande!

Eftersom att Pamela och jag fick sluta efter 8 min idag på jobbet så åkte vi ut till Sundbyberg och gick in till arbetsförmedlingen ist och sökte jobb. Vi söker och söker och det går trögt alltså :/ anledningen till att jag vill ha nytt jobb är för att jag vill ha fasta tider varje dag, 9-5 liksom. Inga helger och inte en varierande inkomst. Så himla mycket längtar jag efter något sånt. Typ kontor, reception eller förskola. Mm..