Edit

Resan går inte bra. Micke glömde plånboken i Stockholm så vi fick vända i Norrköping. Haaaahaaaahaaa.. Fast ändå - inte kul.. Jag känner mig besviken.


Vacker utan spackel

Vi är påväg nu. Jag har satt på alla mina favoritlåtar. Typ need to know och vacker utan spackel. Micke säger ingenting. Morgonen i bilen började med en svärande och väldigt arg pojkvän (gpsen fungerade inte enligt önskemål) och jag skrattade ihjäl mig pga koffeinkick. Resan går bra! :D haha


Lehedig

Åh nu är jag ledig i 5 dagar. Micke och jag har packat väskorna. Vi ligger i sängen och myser och imorgon kl. 08.00 åker vi ner till Karlskrona. Det ska bli underbart! En fantastisk kombination av att få spendera 5 dagar med killen som värmer mitt hjärta lite extra och min familj och mina underbara vänner. Bara massa gottigt!

Och påtal om underbara vänner så vill jag bara säga att jag har repat mig något så vansinnigt bra efter allt som vart till största del pga mina fina Stockholmsvänner. På väldigt kort tid har de krupit mig väldigt nära hjärtat och jag vill aldrig mista dem! Kärlek i allra största grad, ni är så fantastiska - alla ni! Tack för att jag har er!


Axa great

Igår blev jag så lycklig så jag höll på att smälla av. Jag hittade Axa great havregrynsgröt på storpack. För 32kr! Hallå! Jag avgudar Axa gröten man köper och blandar själv men där är det bara en portion och den kostar mellan 17 och 20kr. I denna paketen får jag ut 13 portioner (jag mätte nyss!). Räknar man på det så betalar jag 2,50kr per portion, alltså sparar jag 14,50kr för varje portion. Herregud! HERREGUD! Och så är de ju såå-håå goda så jag ska köpa alla tre smaker så kan jag välja när jag känner för det.


Mello..

HAHA nu har jag också sagt mello, så jävla fult :D iaf, ikväll har Micke och jag kollat på melodifestivalen med hans föräldrar. Det var faktiskt jättebra ikväll. Robin Stjernberg var såklart ASBRA! Tvivlade vi - nej! Den-där-Therese var också jättebra och Ulrik Munter också faktiskt. Och jättejättebra var Ralf (eller Raffe som jag envisats med att säga hela kvällen). Jag hoppas han vinner! Jag kommer säkert gå runt hela våren och sommaren och skråla till alla dessa 4. Och jag som inte ens gillar melodifestivalen! :/ ..

Och påtal om vår och musik så är jag helt in love i Petters och Daniel Adams-Rays "Håll om mig" och Linnros nya "Hur dom än". Är ni också det?! Så fantastiskt bra!


1 eller 2, kanske 3, förhoppningsvis 4 men förmodligen 5.

Lite så låter det när Micke och jag förhandlar om framtiden. Jag vill ha 5 barn, Micke vill ha 1. Jag vill ha 3 husdjur, Micke vill ha 1. Jag vill ha 4 sovrum, Micke vill ha 1. Jag vill ha tvättmaskinen i köket, Micke vägrar. Åh! :(


Hallå!

Hejsan! Jag vill bara säga att jag har haft en otrolig vecka - this far. Bra saker har hänt, bra förändringar med noll biverkningar. Jag är så lättad över det! Har sovit mycket denna veckan och tagit två dagar ledigt ifrån jobbet. Ikväll jobbar jag stängning och känner i hela kroppen att jag verkligen orkar det - vilket jag inte gjort tidigare. Vinterdeppen sov jag nog bort och fick tillbaka massa energi på det. Min underbara pojkvän och jag var på middag hos Jens och Theresia igår och åt fantastisk mat! Det var så mysigt! Och ikväll är han hos sin man och spelar spel ;) haha. Trevligt. Imorgon ska vi alla mysa hemma hos Micke med sebbe och Maria och Andrea kanske :) i helgen jobbar jag så på lördag får vi också ta det lugnt allihopa :) men trevligt ändå såklart. Måndag och tisdag blir det heldagar på jobbet igen och på onsdag åker jag och Micke till Karlskrona och hälsar på fina familjen! Bara massa bra saker med andra ord! :) skönt att jag är på benen igen - minst sagt!

Och ja, jag vill också ägna ett par rader åt min helt fantastiska och underbara pappa som ställer upp i väder och vind, som alltid finns där för mig, som jag älskar så himla mycket och som jag aldrig någonsin skulle klara av att förlora. Han har ett hjärta av guld och jag är avundsjuk på alla som inte får ha honom som sin pappa!

Nu ska jag jobba vidare! :)


.. Med fantastiska vänner!

Igår hade vi en helt underbar fettisdag! Jag kom undan med ett 11-14 pass på jobbet och när jag slutade kom Sebbe och hans kollega över och lunchade med mig. Efter lunchen åkte jag i raketfart över till Farsta strand och hem till Maria och Sebbe där endast Andrea var. Vi inväntade Micke och sen satte vi igång med semlorna (vi började baka degen till bullarna). Tillslut kom Maria och vi satte igång med middag. Linda kom över och gjorde oss sällskap till maten och sen ÄNTLIGEN gjorde vi semlorna som blev hur goda som helst, dock orkade vi bara äta ca. 1 var. Alla satt runt bordet med grädde runt munnarna och bara tryckte in för att de blev så bra - lyckat! Efteråt dog vi allihopa i soffan och spelade draw something mot varandra. Strax efter 9 kom Sebbe hem ifrån jobbet och fick också smaka våra semlor :) sen åkte Micke och jag och Linda hem och somnade på en gång av mätthet och trötthet. En väldigt väldigt fin och mysig dag med otroligt fina vänner. Åh Gud vad jag älskar alla dessa människorna så mycket! Guld värda är dem och dem gjorde min vanliga tråkiga tisdag till en jättemysig tisdag!


Oj

Gud vad längesen det var jag var aktiv här inne. Dags att skriva till er att jag lever kanske. Status på mitt liv; jag borde inte klaga men gör det ändå. Jag mår illa, har enorma magsmärtor, sover mer än normalt och är orkeslös till det mesta. Längtar till vår och sommar och vill bara att allt ska bli bra. Jag saknar min fina familj och mina fina vänner i Karlskrona. Under tiden så umgås jag konstant med Micke och mina kompisar i Stockholm. Jag är fortfarande lyckligast på jorden med Micke och vi är jättekära. Så som sagt, jag borde inte klaga men gör det tydligen ändå. Sorry!


Lite uppdatering.

Jag mår så knas nu för tiden. Jag har kanske gått in i en pytteliten depp nu de senaste veckorna, och så får det vara isf! Det kommer gå över, snart. Men än så länge håller det i sig. Jag klamrar mig fast vid Micke och min familj och mina närmsta vänner och dem tål det, vilket är skönt. Jag vill inte vara själv en sekund och när jag inte är på jobbet så är jag antingen hemma hos Mickes föräldrar med honom eller med mina vänner. När jag tvingas vara ensam i lägenheten vill jag bara gråta. Helt sjukt, fattar inte hur det kan bli såhär. Vill bara åka hem till Karlskrona och träffa hela min fina familj.

I helgen har vi gjort bra saker dock :) vi firade Andrea på underbara bar i lördags och hade jättekul. Jens och Theresia kom också, vilket var jättemysigt! På natten somnade vi mysigt och dagen efter låg Micke och jag och drog oss till 12 innan vi gick upp och åt kesellafrukost :D haha. Nu till helgen ska vi på lindas inflyttningsfest och veckan därpå är det alla hjärtans dag och sen o'learyskväll. Så jag har ju roliga saker att se fram emot med min pojkvän och våra kompisar. Veckan efter åker vi äntligen till Blekinge i 5 dagar. Det ska bli underbart! :) så ja. Den här deppen kommer gå över snart :) ingen behöver oroa sig.