Hahaha


Mitt allt

Jag kommer ägna resten av mitt liv till att göra allt för att du ska må bra, för att du gör allt för mig.


:D

Nu har jag fått träffa hela släkten Cau. Jag tänker dock döpa om de till familjen Caus, för de är inget annat än ett enda stort kaos. Men åh, så underbara. Det var massa folk, italiensk musik och italiensk mat. Mycket skratt, högt i tak och ett enda högt sorl. Vin serverades gärna till allt och alla och jag som är en Loka-drinkare fick snällt ge med mig. "Välkommen till den italienska familjen" fick jag höra och det enda jag tänkte var "och hur många här anar att blonda och blåögda Rebecca Johansson har lika mycket italienskt påbrå som Micke?" Ingen kan jag svara på. Men Gud vad kul det var :) efter fantastisk mat och ännu bättre sällskap åkte vi hem och somnade typ på en gång. Nu tänkte jag jobba lite 11-17 innan jag åker hem till min Stockholmsfamilj och äter årets första grillat. Och jag har inte glömt att ställa om klockan heller ;)


Glad påsk!

Igår när vi hade ätit så däckade Micke och jag i sängen till Iron man. Helt plötsligt hör vi hur Sebbe och Maria kommer in och står och pratar med Mickes föräldrar på övervåningen. Så det fanns inte mycket annat att göra än att klä på sig och gå upp och dricka kaffe. Till halv 3 på natten satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och det var så mysigt och jättekul. Micke och jag i mjukiskläder och tio koppar kaffe. Fina vänner kan vi verkligen skryta med att vi har.

Och idag har Micke, Linda och jag letat påskägg. Tre stora påskägg fyllda med godis och 500kr var. Vi blir verkligen bortskämda av våra familjer :) nu är vi alla påväg till påskmiddag med hela släkten Cau. Första gången jag ska träffa hela släkten och eftersom att det är italienska släkten så blir det italiensk buffé ist för påskmat. Åh, detta ska bli jättekul :)


/


Och goooodis

Och så fick vi ett påskägg fyllt med godis av Millan :) hon vet precis ;) vi mumsar på godiset i bilen och sjunger med till radion och njuter av att snart vara hemma i Stockholm igen och äta god middag med Mickes familj :)


Finaste familjen

Cassie är helt fantastisk och pappa och Millan också. Och fina Natte hälsade på också under påskveckan. Jag älskar de alla, så mycket.

Och Micke har vunnit Cassies hjärta och jag misstänker att det är ömsesidigt ;) det gosas, pratas och pussas. Jag älskar henne så högt. Och kommer ge henne allt vad hon vill och lite till för resten av hennes liv :)


Mar. 28, 2013

Nu är begravningen över och vi sitter på pizzerian och beställer mat. Det var fruktansvärt hjärtskärande att se min morfar vara så förtvivlat ledsen men jag hade en pojkvän som satt och höll min hand och höll om mig på ena sidan och en mamma med näsdukar och en tröstande hand på andra. Allt var så himla vackert och nu får vår fina farmor äntligen en värdig och fridfull vila.

Jag älskar min fina familj så himla himla mycket och jag är så glad att vi alla finns där för varandra, i vått och torrt. Och att Micke följde med som stöd var skönt för både mig och alla andra. Mormor och alla kramade honom innerligt tack när vi skulle åka. Han växer i mina ögon så mycket så jag undrar om det ens går mer.

Och till min familj: ni är alla underbara, med hjärtan av guld och aldrig i hela mitt liv kommer jag svika er!


<3

Vi handlade (läs Micke handlade) kläder på outleten för 900kr och så har vi tankat och nu är vi snart i Linköping där vi ska stanna och äta. Micke har köpt latte till mig och jag köpte vitamin well limited edition vatten igår!!! Så god, jag är så nöjd!

Ser ni att det är GULDTEXT på flaskan? Demvet vad dem ska göra för att sälja in sig. Jag är såld! Och det var enbart pga texten.. ;)


Stockholm - Karlskrona

Vi är påväg! Vi tror vi är framme kl. 5. Gpsen tror 4 men vi vet bättre, gpsen vet inte att vi ska stanna i Nyköping och gå på Stadium outlet!!! Åååh, jag längtar massor (vi är framme om en timme). Ikväll ska jag få träffa pappa och Millan och jag ska få pussa och gosa med min underbara lillasyster! Åh vad jag saknar henne jättemycket. Vi är pigga och glada och vi planerar framtidens ekonomi för vår del. Och solen skiner :)


Skämtar baara.. Eller.. Nää? Hehe.. Jo.. Eller?

Eftersom att min farfar är ifrån Sicilien och min pojkväns morfar ifrån Sardinien så är både Micke och jag 25 procentare.. Så när vi får barn så kommer våra barn att vara 50% italienare.. Eller? Jag skojar.. Fast ändå inte. Hur räknar man detta egentligen? :O


Som sagt; girlfriend of the year ;)


Tillägg;

Andrea och jag busar på jobbet :D och Carl är här, vilket han aldrig är på vardagar! Jättekul! :) och Abdul skojar om allt! Det är jättekul att jobba ikväll ;) igår kom en kvinna in och ville handla fast än att hon vet att hon inte får för att hon alltid är elak mot gästerna och mot oss. Abdul sa fint till henne "du får tyvärr inte handla här, det vet du." "Dra åt helvete!" Skrek hon. Abduls svar "ah, jag ska." Hahaha. Så jävla skön :D och igår påväg hem ifrån jobbet ringde Marcus och Tobbe och frågade om jag ville följa med till casinot och bränna lönen. Jag sa att jag inte orkade följa med och gå 5000kr back. Idag fick jag höra att de torskat 2000. Känner mig nöjd som sa nej ;) haha. Men summa; jag älskar mina kollegor :D Haha. Och det är skönt att jobba sista passet innan ett par jobbiga och hemska dagar nere i Karlskrona med begravning och allt :/


Om livet

Nu när Micke och jag blir sambos på riktigt på måndag så har han övertalat mig om att vi ska köra storhandlingen på Coop och inte på Maxi som mitt hjärta alltid har klappat för. Micke har Coopkort. Jag har Icakort :/ men jag får vika mig här med tanke på all återbäring som vi får hos Coop. Så nu har jag laddat ner Coop-appen där vi kan söka recept, hitta erbjudanden och skriva inköpslistor när vi ska handla. Ska bli sååå mysigt och kul när vi gör första handlingen :D haha.

----

Nu är jag påväg till jobbet. Känns tungt men det är sista passet nu sen imorgon åker vi ju till Karlskrona. På söndag jobbar jag igen och sen på måndag flyttar vi in i lägenheten. Känns skönt :) och föresten så har vi hittat en säng vi ska köpa nu. Världens skönaste och en jättefin gavel till :) åh!

Och om någon kommer vinna pris för världens bästa flickvän denna veckan så är det nog jag som gör det. Idag har jag packat alla mina saker inför flytten och packat väskan till Karlskrona. Jag har också vikt Mickes tvätt och lagt på sängen så att han kan lägga in i garderoben ikväll när han kommer hem ifrån jobbet. Jag har dammsugit, dammtorkat och städat toaletten grundligt. Och bäddat sängen. Jag tror att min fina man blir glad ikväll när han kommer hem trött ifrån jobbet. Ni vet, Micke ställer alltid upp på mig, frivilligt. Det kan vara småsaker. Saker som att han kommer och hämtar mig på jobbet för att han vet att jag är trött. Laddar ner en film han vet att jag vill se om jag ska vara ensam hemma eller så köper han med cigg till mig om han vet att jag inte kommer hinna köpa sen. Han kan köpa hem ett speciellt kaffe som han vet att jag älskar eller bara ta min tvätt när jag är på jobbet för att han vet att jag inte kommer orka eller hinna själv sen. Små saker, hela tiden. Små saker som han gör för att han är omtänksam och utan baktankar om att få något tillbaka sen. Han är underbar. Igår när vi låg i sängen och skulle sova så pussade jag honom flera gånger och tittade på honom. Vi pratade om massa minnen vi samlat på oss under dessa korta månaderna. I mellanåt så skrattade han jättemycket och då slog det mig ännu mer hur mycket jag älskar denna killen, han får mig att skratta. Han får mig att må bra, och känna ett lugn och en trygghet som inte går att beskriva med ord. När jag gråter så håller han alltid om mig, vad jag än gråter över. Han gör allt mycket mycket bättre. Så, dit jag vill komma är att jag skulle kunna ägna en hel dag åt att vika hans tvätt och dammsuga hans golv, för inget av det där är i närheten av allt han gör för mig.

Ooooch en helt annan sak som jag bara måste blogga om; lokas nya smaker! Haaaaallåååå, dem är ju helt underbara och framförallt SNYGGA! Jag dör! Lemon pie är godast hittills, men jag är lite feg för att testa chokladen. Herregud, hur kan chokladvatten vara gott? :O men det måste det vara, det är ju Loka, hallå. Tips; ni bör testa!


Haha, åh sötnos! :')