Anledningar till vrf jag älskar min lägenhet och är så lycklig just nu!

- den är jättefin. En perfekt planerad 1a med separat stort kök, liten mysig hall, stort vardagsrum, balkong, stora fönster, mycket ljusinsläpp, högre i tak än standard, riktiga trägolv, nyrenoverat badrum och kök. - jag har jätte fina grannar! - det finns nästan alltid tvättid ledig. - 4500 kr i hyra. - jättebillig el. - ett fint hyreshus. - lägenheten ligger i Sundbyberg! - dvs; 8 min till t-central med pendeltåget, 21 min till mitt jobb på karlaplan, 6 min ifr busshållplatsen utanför min lägenhet till bromma flygplats (där det tar 45 min till blekinge med flyg), 4 min gångavstånd till bensinmacken OK/Q8 där dem har "sista-minuten cigg och mjölk när alla andra affärer har stängt", en pizzeria/pub m. uteservering nedanför min balkong - perfekt för pizza/öl kvällar med kompisar eller grannar, ett urmysigt cafe mitt emot min balkong, ett sött närlivs på andra sidan gatan, 20 min resväg med pendeltåg till Ikea, 4 min gångväg ifr lägenheten till Sundbyberg centrum. - och i Sundbyberg centrum finns: Åhléns, pressbyrån, seven eleven, Lidl, Hemköp, Willys, Ica, maaaaassa pubar, lindex, McDonalds, telenor, kicks, kappahl, dressman, miljontals gym, ännu mer frisörer, br leksaker Ah you get it, massa affärer helt enkelt. Inkl smågator som är identiska med Karlskronas, vilket betyder att när jag är trött på Stockholms Drottninggatan 8 min bort så går jag och shoppar i Sundbyberg ist! Jag kunde seriöst inte haft det bättre.


Köpte nya cassie-kläder till min fina lillasyster idag. Lite stora, men dötuffa ändå ;)


YOLO

Har ni hört att fjortisar säger "YOLO"? Det står kort och gott för "you only live once". Sjukt kul att lägga till YOLO till typ ALLT! "vi äter pizza idag igen, YOLO!" "jag skiter i att sminka av mig ikväll, YOLO!" "jag köpte en ny bil för hela lönen innan jag betalat hyran, YOLO!" hahahahaha jag skrattar ihjäl mig. I vilket fall, min helg + måndagen har varit helt galet aoseum. Och jag är kär i min vän Anna och hennes kompisar och hennes familj och nu även i Karlshamn. Så är det bara! :)


Best friends for life

Anna: Rebecca vill du ha nåt, nån Alvedon eller nåt? Rebecca: ja tack. Anna: ... *suck* ååååh! Ja dem finns i köket, du får hämta själv, godnatt!


Är detta vansinnigt kul eller är jag bara väldigt bakfull och övertrött?

För jag skrattar iaf så jag får tårar i ögonen


Åh vad jag älskar dig cassie, så mycket så att jag vill gråta!


@emmaboda (snart)

Älskar att snart vara framme i Karlskrona och längtar efter att få vara hemma MEN jag saknar redan Stockholm = tecken - på - att - jag - trivs!


Idioter

Ni anar inte hur mycket idioter jag träffar om dagarna i mitt jobb. Här om dagen kom det in en man, runt 60, mitt i dötimmarna. Säger lite halv spydigt; "du, den där vansinniga musiken ni spelar på så hög volym, jag är bara lite nyfiken, är det bara för att folk ska gå eller finns det nån annan orsak?" "nej verkligen inte, vi vill ha kvar våra gäster. Men om du vill kan vi sänka?" "nej absolut inte, jag skulle aldrig drömma om att sitta här och äta". "nej okej, men eftersom att ingen av dem som sitter här och äter tycks störas av det så förstår jag inte vart det är du vill komma?" "nej jag bara undrar, ni vänder er bara till döva då eller?" "nej det gör vi inte. Du vet döva hör ju ingenting så det skulle ju inte spela någon roll för dem hur högt eller lågt vi än hade". "men varför spelar ni så satans högt då?!?!" "det är standard volym för alla restauranger. Men vill du beställa något eller?" "nej verkligen inte jag skulle aldrig äta eran vidriga mat!" "okej, så du har alltså gått förbi oss, hört att vi spelar "dålig" för hög musik, som ändå inte påverkar dig eftersom att du ändå inte ska äta eller beställa något här, känt att du måste ta 5 min av ditt liv till att gå in här och klaga på något som ändå inte kommer ändras eller beröra dig?" då muttrade han och gick. VISSA MÄNNISKOR HAR HELT ENKELT FÖR MYCKET FRITID! Och jag blir vansinnig! En annan igår "hej jag vill ha 12 bitar nuggets." "vi säljer bara i 6, 9, eller 20" "men jag vill ha 12!!!" "ja men absolut, du kan ju köpa två stycken 6 pack då :)" "mm. Men då ska jag inte behöva betala extra, mer än ett par kronor extra för de tre nuggetsen." "alltså det kommer du ju få göra, du får ju betala fullpris för två 6or" "menar du allvar?!?!?!" "ja?" "men det är ju för jävligt!!!" "jo visserligen, men vi har ju våra paketpris och om du vill ha mer eller mindre kan ju inte jag styra, du kan ju inte plocka till små saker utan att betala fullpris." "då ska jag inte ha nånting! Ni förlorade precis en kund!!!" ("åh vad skönt" - tänkte jag). Jag hittar inte på allt detta, såna här är dem, människojävlarna i vår värld. Jag nästan hatar dem, och jag tror ni förstår varför!


Bänkarna jag drömmer om på nätterna..

Ni vet ju hur lyrisk jag blev över den populära blommiga bänken ifrån Åhléns förra året. Ni vet ju även hur totalt överlycklig jag blev förra sommaren när jag fick den av pappa i födelsedagspresent. Hävdar fortfarande att det är min käraste ägodel. Fick se nu att Åhléns fått in i två nya färger, bl.a. i beige. Den är sååå fin! Och jag vill ha den! Mer än vad jag velat ha något eller någon förr. (tog i nu :/). Men ärligt, den är så fin.


Leeeeeeeedig!

Nu är jag ledig t.o.m fredag nästa vecka. Mysigt, och skönt. Framför allt skönt!


Stockholmsstress

Om exakt 9,5 timmar har jag semester och om (nästan) ett dygn är jag framme i Karlskrona. Ni vet, jag älskar Stockholm, jag gör verkligen det. Och jag älskar stressen. Men det ska faktiskt bli sjukt skönt att komma hem till lugnet, för bara en vecka. En vecka är lagom, det räcker. Det som ska bli absolut skönast är att kunna gå till bussen påväg in till stan och endast vänta tillsammans med en eller två (om ens någon) vid hållplatsen, ist för 400. Eller att slippa få ett vansinnesutbrott på folk för att dem går sakta och ivägen för mig när jag har bråttom till jobbet. Så sakta så att jag missar mitt tunnelbanebyte med 2 minuters marginaler och tvingas vänta på nästa tåg som kommer 4 minuter senare. Det ska också bli skönt ser slippa få ett utbrott för att man just missade det tåget. Ska också bli jävligt gött att kunna gå in på en pressbyrå och handla cigg utan att killen i kassan snabbt tar emot pengarna och sen schasar ut mig för att han måste ta nästa för att få bort kön (i Karlskrona finns det nog inget som heter "kö" i såna butiker). Missförstå mig inte nu. I vanliga fall älskar jag den här stressen. Men just nu ska det bli väldigt skönt att pausa ifrån den en liten liten stund.


Ketchupexplosion på jobbet..

.. resulterade i detta! Ketchup i fejan, på kläderna, i håret. Och trots att jag trott att jag fått bort allt innan jag gick till t-banan så fanns det massa kvar. Massa massa massa. Ketchupen har nu klibbat ihop sig till stora tovor i håret. Vill inte tänka på hur obekvämt det kommer vara att borsta ur det imorgon.


16.45-00.00

Kul. Not.


Men vad gör väl det, för ikv jobbar jag näst sista jobbpasset och på onsdag bär det av till Blekinge. Har dock glömt min tvätt-tid idag så lite bitter är jag nog allt ändå.


13 :-

Insåg precis att jag på exaten har 13,68 kr på mitt konto. Inte ett öre mer eller mindre. Teorin om att kunna leva på vatten, luft och kärlek ska nu prövas.