Det hårda livet..

Jag lever verkligen ett hårt liv måste jag medge! Balkongen är insnöad, så jag måste gå ut på gatan varje gång jag ska röka. I 12 minusgrader, i pyjamas. Varför inte sluta röka tänker ni nu, precis som jag många gånger också tänkt! Nääe då vet ni vad, det vill jag inte göra än!

Helgen har varit fin, som vanligt. Den är dock inte över än, men nästan. Jag sitter ju här på tidig söndag och bloggar, och är ledig imorgon dessutom. Dagen imorgon kommer flyga fram.
Startade med jobb igår förmiddag. 11-14, bebispass! Känner mig som en bebis gör jag för den sakens skull också. Stod i köket och gjorde big macs hela dagen. Destiny säger "Du kan ju Rebecca, jättefina big macs!" Jag fnyser och kastar lök på dressbordet. Destiny tittar på mig och säger "Men snälla Rebecca varför gör du så?!" "För att jag hatar att göra Big Macs och tänker kasta lök på bordet varje gång jag tvingas till det. Dessutom är löken inte god, jag tänker inte lägga någon på hamburgarna mer, jag tycker inte folk ska äta det!" Sen dressar jag utan lök, och Destiny suckar.. Kanske var därför jag fick sluta så tidigt :D

Åkte sen hem och p-napade lite. Väldigt skönt. Sen vidare hem till Theresia tillsammans med Micke, Andrea och Maria. Och två andra nötter som gjorde oss sällis. Vin och skvaller i mängder. Slutade med fyllekäk på toa och dålig sömn pga. knök och trängsel på en luftmadrass med Micke och Theresia. Mmm. Frukost och städ imorse med gosarna och sen åkte Micke och jag hem och jag gjorde mig plikttroget iordning för jobb i 9 timmar. Jag hade iofs en väldigt trevlig jobbkväll så jag ska sannerligen INTE klaga! Fick trevligt sällskap under rasten och sen hade Abdul, Emran och jag latjolajban resten av kvällen. Abdul och jag bråkade som ett gift par (som vanligt) och Emran gick i mellan som en ettrig unge, SOM VANLIGT. Det slutade med att Abdul kom fram till att våra kvällspass inte är annat än en lekstuga med likheter av "mamma pappa barn" lekarna när man var liten. Emran fastslog att jag var mannen i huset och därmed pappa. Detta beror nog främst på att jag alltid står och gormar och skriker på Abdul medans han plikttroget står i köket och lagar mat med förkläde på och säger "DU GÖR MIG GALEN REBECCA, JAG ORKAR INTE DETTA MER! JAG VILL SKILJAS!" och jag svarar "Hah! Det tror du va! Vart är maten du ska laga?!". Och Emran skriker "sluuuta bråka! Jag vill inte att ni ska skiljas, vad ska alla säga?!". Ja, ni hör ju. LEKSTUGA I SITT RÄTTA JAG!

Nuuuuhuuuu däremot, ska jag sova! Imorgon ska jag kolla Solsidan och mysa till Julkalendern! Det ser jag fram emot. Ännu mer ser jag fram emot två dagars ledigt. Och mest ser jag fram emot 9 dagars ledigt om 10 dagar! Åh, jul! <3

Kommentarer





Skriv en kommentar

Ditt namn
Spara dina uppgifter här



Din mailadress (publiceras ej)



Om du också har en blogg



Ditt inlägg :)